måndag 30 november 2009

Att hinna med

Mitt tempo är ungefär lika snabbt som en snigels vid det här laget. Jag bokar kanske en sak om dagen, max, för mer känns så...stressigt. Men idag, ja jäklar, vad jag har jobbat. Tandläkarbesök och vaccinering för mig, lunch med kärleken. Och nya galonbyxor till Sixten.

Måste. Ligga. Ner. Nu. 

7 kommentarer:

Borgarbrackan sa...

Låter klokt. Mycket klokt. Att ligga ned alltså. KRAM. Längtar efter dig.

Fröken Blund sa...

känner igen mig i det där med en planerad sak om dagen. lite som en pensionär. men lite bra faktiskt.
man bör hålla sig till den, du ser ju hur det går annars, visst?;)
kram på dig!

Anonym sa...

-sniglar överlever ju det mesta. varför stressa? /cat

Anonym sa...

Ja! Jag har gått ner till typ 2 saker inbokat i veckan och en på helgen. Och ändå. Puh!
*fortfarande galet grön av avundsjuka på thailand*

Kram, Samma

k sa...

Ja, det är lite läskigt det där hur stressen med fler saker än en slår emot som den värmevåg man upplever när man öppnar sin dörr från sin air-condition-svala boning i Thailand;)... Jag tror faktiskt att det handlar om bristen av andhämtningspauser och hög intensitet. På jobbet har jag hunnit tusen (tja...) saker idag, men också gått på toaletten själv, pratat till punkt och gått på promenad med min praktikant. Glidardag i jämförelse med makens... Stor kram till dig!

Anna ser dej sa...

Borgarbrackan:
Och jag efter dig! KRAM

Katten:
Nä, det gör mig inget, inte alls. Men det är lite pensionärsvarning (skulle jag säga om inte alla pensionärer verkar vara så jäkla AKTIVA). Men, låt mig säga så här: det tar tid att fixa saker i det här tempot. Mycket tid. Puss

Samma:
Haha, jag förstår dig:D Kram

k:
Jo men precis (å ljuvliga liknelse!). Ja precis! Det stämmer ju faktiskt. För det är ju inte så att jag känner mig så jäkla avspänd trots det ultralångsamma tempot. Nä, istället går jag med axlarna uppdragna och andas lite snabbt. Och känner mig stressad fast jag GÖR så lite. Eller, jag gör skitmycket men väldigt ostrukturerat kanske. Eller, ja, det känns som jag gör något precis hela tiden, men när jag tittar efter så är det bara stök runt mig. Jag måste säga att jag längtar lite till jobbet faktiskt:D Kram tillbaka - det låter som du haft en härlig dag!

Anna ser dej sa...

Och fröken fräken, jag missade dig:
Haha, ja just det! kram till dig som verkar göra så mycket nu för tiden