måndag 28 maj 2007

Vagga, väska, väntan



Vaggan är bäddad. Väskan är packad. Och jag väntar.

Funderar på hur man övertalar en tigerräka att komma ut till världen. Någon som vet? Tills jag kommit på rätt sätt så streckläser jag Luftslottet som sprängdes. Den är riktigt bra och jag har redan hunnit med tre timmars läsning idag över en kopp te, två koppar kaffe och morgonyoghurten. Det är oerhört tillfredställande.

5 kommentarer:

Linda K sa...

jag trodde nästan det hade hänt något eftersom det blev tyst en dag! njut boken :)

Anonym sa...

..njut av boken. Räkan kommer snart snart snart ändå. Frida (Barndomsgrannen till din käresta) vaggar runt hemma hon med. Hennes väldigt vilda räka skulle ha kommit för en vecka sen men den verkar inte vilja den heller.
Som dig snygga anna!
Kram!

Anonym sa...

Hello, Tre timmars läsning innan 09:30! Gu va jag blir avundsjuk. Du hade kunnat sova till lunch! : ) Vi väntar också med spänning.

Anonym sa...

... Lika bra du vänjer dig vid att det lilla livet i din mage har en egen vilja! Han eller hon kommer ut när den själv vill - inte när du vill... Och så kommer det sedan att vara i många år framöver vill jag lova ;o) Tålamod! Kram kram

Anna ser dej sa...

Linda K:
Nä, lite skrivkramp bara:D Och nu är njutningen över också. Snyft.

Kinna:
Du har så rätt. Räkan lär dyka upp när det är dags och tills dess så spenderar jag mer än gärna dagarna med en god bok, lite promenad och kanske en smaskig kaffe. Vad härligt med en till tigerräka som är på g förresten! Hälsa Frida och kram tillbaka på dig

Katinka:
Hm, är det inte typiskt. Jag skulle kunna sova hela dagen om jag ville men vaknar 05.30... Okristligt!

Åsa:
Ja, det är sant. Det är förmodligen inget mot att tampas med en 5-åring eller 16-åring för den delen:D Kram