måndag 8 oktober 2007

En av lådfolket

I fredags så kom den. Min första låda från Årstiderna. Ganska dyr, men levererad direkt till dörren och fullpackad med ekologiska godsaker. Och snygg var den också.



Så här i efterhand kan jag säga att jag är väldigt nöjd. Allt var fräscht och mycket gott i Mixlådan, som innehåller både grönsaker och frukt. Däremot ska man inte ugnsteka Romanescokål för då smakar den brysselkål. Inget ont om brysselkål, men det var inte det jag var ute efter.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du är lycklig! Det är sådant som vi på vischan bara kan läsa i matmagasin om! Själva får vi nöja oss med potatis, lite mjuk men god,vissna purjolökar, mögliga rödlökar, över-övermogna Avocadosar från Konsum. Närodlat, pytt!!

Anna ser dej sa...

gambla moster:
nej, det är stadslivets lyx, det är det. men så har vi inte nån gårdsbutik att åka till för att köpa potatis, grönsaker och ägg heller. det har ju ni lantisar lite mer av:D

Sara sa...

Jag har varken det ena eller det andra. Den norrländska småstadens brist. För liten för Årstiderna, för stor för lantlyx. Om jag bodde där Årstiderna levererade skulle jag bli kund direkt!

Anna ser dej sa...

sara:
ja, så kan det också vara. mittemellan. ett elände i lagomlandet. du får köpa ekologiskt på coop istället:D

Anonym sa...

får man fråga vad godsakerna kostar?

Anna ser dej sa...

annalena:
jag köpte en stor mix-låda som går på 235 kr + leverans 35 kr (oavsett hur många lådor du beställer).