fredag 21 november 2008

Ute och inne

Ute är det minusgrader. Och det snöar. Singlar, vitdoftande, fjäderlätt som andetag. Liten kärlek andas lugnt i sin säng. Stor kärlek är iväg.

Jag är ensam. Tillsammans med den ofödda kärleken som rör sig i magen. Kraftfulla rörelser som får magen att bölja. Jag lägger handen ovanpå. Känner livet. Och fylls av frid.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Här är det oxå snö! Barnen har varit ute och lattjat mkt idag, rosenkindade vid läggdax. Härligt att allt är bra. Klappa på magen och sköt om dej/kramar från mej

No-one sa...

Härligt :)

Anna sa...

Hej...Barnen är fortf.rosenkindade ;-) Allt väl m.dej idag med? Softat ikväll. Gräsänkling. Borde göra en massa. Tittar stumt på högen med disk, den ännu högre högen med tvätt som borde vikas. Men jag tänker inte göra ett smack. Ska slappa i soffan. Lägga en ansiktsmask. Sköt om dej. Har oxå kraftfulla rörelser som får min mage att bölja, men tror det är allt kaffet idag....:-) Pussar

Anna ser dej sa...

Anna x 2:
Härligt med de rosenkindade:D Bra, men väldigt trött helg. Ikea, rutschkana och overallspåklädande, kånkande i snön... Blev lite mycket. Jag tycker det låter helt optimalt att inte göra ett smack och bara ligga i soffan. Och njuta av kaffet:D Puss o kram till er!

Pixalexia:
Otroligt skönt:D

Anonym sa...

Så vackert.

Anna ser dej sa...

Sawen:
Tack:D