måndag 17 november 2008

Utdelning

Jodå. Sixten har vattkoppor. Och när jag ringde till dagis för att säga att han inte kommer den här veckan så berättade de att de hade fyra barn där idag. Resterande 15 har vattkoppor. Det kan man kalla full pott...

Men vi har haft det mysigt idag trots kopporna. Vi har ätit risgrynsgröt, dammsugit, matat änder, ritat med kritor, läst böcker, bakat bröd och tittat på Bolibompa. Och upptäckt ett nytt ord: ta-ta [tandborste]!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej lilla Anna!
Tänk vilken tur att han får vattkopporna NU!! Vi hade några barn som blev lagom sjuka men smittade sin pappa. När barnen efter c:a två veckor kom tillbaka fick vi varje dag meddelande om hur sjukdomen utvecklade sig för pappan. "Tänk, nu har pappa fått massor med prickar på snoppen!!" När pappan kom tillbaka efter nästan en månad sa´ han att han aldrig i livet varit så sjuk och eländig!! Bra också att han får det innan skolan börjar!!
Kram
Gambla Moster

Anonym sa...

Hellu, söta du. Allt väl? Här är det bra. Njuter av sista tiden som föräldraledig - efter nyår är det tebax till jobb. Hur mår magen? Växer å frodas? *härligt härligt* Hoppas S kryar på sig. Skönt att ha haft det!! Ta hand om dej å de dina. Stora kramen från Skåne Anna....

Borgarbrackan sa...

Ha ha, var det Sixten som smittat hela gänget alltså;-) Starkt jobbat får man säga..KRAM

Yogamamma sa...

Skönt att han fått det nu, innan nästa bebis kommer. Jag skulle nästan önska att Signe fick vattkoppor innan det är dags för tvåbarnslivet. Men även om smittan har gått till och från på dagis sedan i augusti så har den inte kommit.
Tack och lov har både jag och mannen haft sjukdomen. Jag i småbarnsåren och mannen som 30-åring. Jävlars vad dålig han var då.

Anna ser dej sa...

Gambla moster:
Hehehe:D Jo, det är nog skönt att han redan fått det. Och att det inte verkar tagit så hårt på honom. Kram!

Anna:
Allt bra men öser på i 190... Låter bra med nya jobbet efter nyår. Kul! Hoppas det inte är för svårt att slita sig från hemmalivet. Stor kram tillbaka!

Borgarbrackan:
Hahaha! Nej, jag tror faktiskt inte att S är boven i dramat:D Kram!

Yogamamma:
Nej, det verkar vara grymt jobbigt att få det som vuxen, så det är skönt att S har blivit av med en av de där jobbiga sjukdomarna. Och inte fått sådär hemskt mycket koppor eller kli heller...