söndag 2 november 2008

Oh mi god

Intensiteten i den här helgen har varit abnorm.

Fredag: barnsjukhuset för blodprov på Sixten, lämna på dagis, körkortsfoto och linshämtning på olika ställen i stan, fantastisk steak Café de Paris-lunch med kärleken på Mäster Anders, storhandling och storstädning, hämta på dagis, middag, leka med Sixten. Praktiskt taget svimma av tröttma i sängen.

Lördag: heldag med Sixtens mormor, morfar, morbror och storkusse F. Parklek, xboxturné, sedelärande historier om föregående, tårtätning och ljuvlig boeuf bourguignone. Praktiskt taget svimma av tröttma i sängen.

Söndag: ta tag i diskberget från föregående dag, mata ankor och gunga, fika med mormor och morfar, storhandling inför veckan och försök till planering av dagishämt- och lämning. Praktiskt taget... Ja, ni förstår.

En väldigt bra helg var det. Men intensiv.

3 kommentarer:

Yogamamma sa...

jag säger det samma, oh mi god, men det låter ändå som ni haft jäkligt trevligt. Och då kan det ibland vara värt den där intensiteten.

Anna ser dej sa...

yogamamma:
Ja, det var det. Intensivt och härligt! Speciellt när livet blir lite väl mycket logistik och falukorv, så är det välbehövligt att få umgås och känna energin svirra lite.

Frida sa...

Härligt, härligt, men tröttsamt, tröttsamt!