måndag 5 april 2010

Tillbaka

Vi skulle på äventyr och tog tåget ner till Skåne. På vägen ner åt vi usel SJ-mat, blev X2000-illamående och sen tokkräktes Sixten över sin bok, min kappa, kärlekens jeans och i sina stövlar. Onekligen äventyr. Dan efter åt vi våfflor hos farmor och farfar, jag köpte en ny jacka och njöt av en fin vårdag.










































Sen drog vi till Budapest tillsammans med kärlekens hela familj och njöt av vårsol och regn, blommande magnolia och forsythia, panerat kött och syltade grönsaker, fantastiska byggnader, djurpark, korv i stora lass, ett helt omöjligt språk, båtsightseeing på Donau, kusinhäng och många promenader.
































































Nu är vi hemma igen. Lite trötta, lite mätta på kvällens lammstek och rabarberpaj, men glada efter en fin påsk.

3 kommentarer:

k sa...

Åh, så ljuvligt! Har suttit här och varit lite orolig; undrat vad som händer... Men det låter ju som en grymt välsjungande pausfågel! Och vad fina de är, dina pojkar! Stor kram!

anna sa...

ingen dum påsk. minus åksjukan då. men det är ju i och för sig inte fel med en anledning att köpa en ny jacka... fina bilder!

Anna ser dej sa...

k:
Förlåt! Jag bara rymde, tog mitt pick och pack och drog. En välbehövd pausfågel, som behövde lite luft under vingarna. Tack fina och kram tillbaka!

fru a:
nä, åksjuka är trist men ett bra skäl att köpa ny jacka:D och tack!