onsdag 7 januari 2009

Eller?

Jag har en stark känsla av att det satt igång. På riktigt. Kommer ihåg att det var så här det kändes med Sixten också. Oregelbundna värkar sen i morse, men tilltagande. Som tur är har vi en farmor i stan som har kommit med tandborste och nattsärk och är redo för barnvaktande.

Nu är det bara att vänta och se om det är falskt alarm eller inte. Och andas.

9 kommentarer:

Anna sa...

Håller tummarna!! Glöm inte väskan ;-) kram

Anonym sa...

Spännande!

anna sa...

läste just om yogamammas nyanlända tös, håller tummarna för dig nu!

Anonym sa...

Håller tummarna här också. :)

Linda K sa...

åh vad spännande! antar att det var igång eftersom det inte hörts nåt här på ett par dagar... :D håller värsta tummarna!

Anonym sa...

Världens bästa Anna, vi kolleger är helt imponerade av att du lyckas blogga 17.48, föda en son 19.26 och messa oss om tilldragelsen 21.45!

Snabbskvaller från nyhetsfreaksen: 3395g och 50 cm.

Yogamamma sa...

Men åh, nu vet jag ju att du fått en son. STORT grattis. Och det gick fort för dig också ser jag. Ser fram emot att höra mer. Varma kramar och all kärlek till er alla!

Borgarbrackan sa...

Jag kan tillägga till Maria H's lista att hon åt sen lunch med mig på stan vid 14 tiden. mitt i tuggorna satt hon och profylaxandades. Jag kände igen det så väl. När man blir lite okontaktbar och fokuserar inåt. Det var ingen tvekan om att det var på gång..
Stort grattis igen Anna! Du verkar onekligen vara född till att föda barn! många kramar

Anna ser dej sa...

Alla och i synnerhet Maria H och Borgarbrackan:
Tack för tumhållningar och uppdateringarna. Tur man har att göra med folk som kan PR... Och ja, det gick snabbt. Och ja, det kan vara det här som är min talang i livet:D