måndag 1 september 2008

Fylla femton





Hela sitt liv har han sett ut som en biljardboll, men det börjar fjuna sig nu på det lilla huvudet. Fast blont, nästan osynligt. Han går bättre och bättre, men tycker fortfarande att det går snabbast att krypa. Älskar apelsin, russin och korv. Och plättar.

Säger gärna: där [däää], hej [häjhäj], hejdå, Sixten [tittä], tittut, pappa och mamma. Säger absolut inte: ja. Och de flesta djur säger"muuu" enligt Sixten. Han pratar massor och förstår så mycket att jag ofta häpnar.

Sover ganska lätt, men somnar oftast om själv när han vaknar. Bara krokodilen är där. Är otroligt morgonpigg. Sträcker upp armarna i luften när han vill bli upplockad och kan kasta slängkyssar. Har mycket integritet, men är oftast otroligt snäll och tålmodlig.

Och imorgon fyller han femton månader, världens vackraste Sixten.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Om en månad sisådär tittar min lilla inneboende ut - och med inspiration från dig och din fina pojke blir det en Sixten om det blir en pojk.
Tack för läsvärdheter och härliga bilder!
/Eva

Linda K sa...

grattis lilleman!

Anonym sa...

Åh vilken stor kille!! Supergullig. Förstår att du inte kan ses på måndag, för du jobbar inte i stan eller på Kungsholmen så du kan luncha me oss va? Vi kommer t stan nu på måndag bara. Hade vart så kul o ses!!! Kram!

Anna ser dej sa...

eva:
grattis och lycka till till dig! du har en fantastisk upplevelse att vänta. och tack för fina ord. jag hoppas på en till sixten:D

linda k:
han tackar och skriker "häjhäj" tillbaka:D

maria:
nej, så himla trist att jag inte kan vara med - jag sitter ju i kista, så det är lite meckigt att komma in till stan på lunchen. hade varit så kul att se er och få se hur stor elliotten har blivit. hoppas ni får en bra stockholmsvisit och kram!

Borgarbrackan sa...

Han är underbar. Längtar efter att mitt lilla mirakel snart får träffa honom så att han kan visa hur det går till i killklanen;-)
KRAM

Anna ser dej sa...

borgarbrackan:
Gulle:D Ja du, vi ska leka mycket när lillprinsen blir lite större... Kramar!