söndag 16 maj 2010

Stråla kärlek










































Jag är trött som en bäver, lite lite bakis och har kört ensamrace med barnen idag. Men ändå känner jag hur kroppen är genomlyst av kärlek, solar plexus strålar värme i hela kroppen och det är bara på grund av det oändligt vackra bröllopet igår. Så fantastiskt det är att få vara med om kärleksceremonin, talen, allvaret, skönheten, maten, champagnen, äventyret, resan.

Och så mycket större det blir av att det är en nära vän som står där, som man får glädjas med, gråta med, skratta med. Allt genomlyst av kärlek. God damn, vilken kick det är att gå på bröllop!

5 kommentarer:

k sa...

Jaaaaa, bästa festerna alla gånger! Och jag vet att det låter motsägelsefullt nu, men det är ju fantastiskt roligt att få viga folk man känner OCH vara med på festen sen. Långt roligare än begravningskaffen;)... Härligt med en bra helg, ensamrace och allt...!
Stor kram!

Yogamamma sa...

Kärlek som strålar är det allra, allra bästa. Härligt!

anna sa...

och du såg helt fantastisk ut!

Anna ser dej sa...

k:
Hahaha, skönt att du tycker bröllop ändå är roligare än begravningskaffe:d Ja, det är så fint, så härligt att få vara med och dela all den där kärleken. Kramar tillbaka!

Yogamamma:
Ja, det är underbart, till och med bättre än champagne!:D

fru a:
tack snälla söta!

Borgarbrackan sa...

Älskade vän, vad härligt att det kändes så fint. Precis som man kan drömma om bara.. Och du ser ut som klippt ur Sex and the city filmen. Sådär fashionaktig, härlig, sprudlande och full av kärlek och liv. Du är bäst. Puss