måndag 30 april 2007

I retrospekt



Igår var en synnerligen tillfredställande och härlig dag. Den startade med yoghurt och jordgubbar [oändligt njutbart] följt av lägenhetsstädning [oändligt nödvändigt]. Vid 11-tiden körde jag och kärestan till Günters för att äta lunch [se föregående inlägg]. Det var stängt så istället for vi ut på Lilla Essingen och käkade ljuvlig laxsallad och räkmacka för en halv förmögenhet på Grays. Det kan bara konstateras att deras räkgucka är to die for.

Efter att ha matat en and, två kajor, druckit kaffe i solen och varit på spontanvisning av lägenhet for vi vidare mot nya äventyr. Nämligen inhandling av korgar till bokhylla och ett kitt med nyfödingskläder. Korgarna gick i stöpet, men på Polarn o Pyret hittade vi ett läckert startkit i rött. Man undrar hur nån som kanske blir 1.90 kan få på sig så små kläder.

Sen åkte vi hem. Lagade skomakarlåda av gårdagens rester, tvättade ett magiskt stort tvättberg och tittade på tv. Varumärken och krig stod i centrum. Varumärkesprogrammet på SVT var rätt uselt och kändes som Plus-redaktionen satt tänderna i det. Övertydlig speakerröst, ytlig ingång och intervju med några fåniga Östermalmsyngel som man omedelbart ville örfila upp.

Absolut höjdpunkt:
Rena lakan. Mjuk säng. God bok i cirka 5 minuter.
Zzzz.

Inga kommentarer: