onsdag 13 juni 2007

Saker jag upptäckt

  • Att någon lämnat en vetebullsdeg på min mage. Och glömt att plocka bort den igen.
  • Att jag är fantastiskt usel på barnvisor. De enda jag kan är Här kommer Pippi Långstrump, Tandborstevisan och Nu tändas tusen juleljus. Okej, den sista är inte en barnvisa, men en visa i alla fall.
  • Att amning inte är något man gör utan något man är.

10 kommentarer:

Linda K sa...

ha ha ha lugn du lär dig en miljon barnvisor i ett nafs! på öppna förskolan om inte annat :D

Anonym sa...

Henrietta påminde mej om din sida, tittar in! Vilken sötnos han är, er Sixten. Coolt namn :-)

Sara sa...

När min son var nyfödd sjöng jag den där sommarhiten 2004 om en tröja, "ingen vill veta var du köpt din tröja". Var det så den gick? Det var det närmaste barnvisa jag kom. Nu är jag specialist. Hör av dig om du behöver förslag...:)

Anonym sa...

Det spelar nog ingen roll vad du sjunger bara du sjunger. Men alla de andra visorna dyker nog upp i minnet snart ska du se.

Vad gäller bulldegen på magen så sa min svärmor så uppmuntrande att den blir man aldrig av med om man inte är begåvad med sådana där gener som gör att man nästan blir smalare efter än vad man var innan. Känner några sådana personer. Tycker inte om dem:-) Har väl själv lyckats få bort det mesta, men en fast mage, det får jag nog aldrig igen. Bara att inse.

Anonym sa...

Nej, precis. Fördelen är ju de där första tiden när det verkligen inte spelar någon roll vilka ord det är utan, tonläge och röst. Senaste upplevelsen av det var när jag passade mitt brorsbarn som var van att somna in till Samboronbon- alla verserna...;-)

Camillas lockar sa...

Jag skriver under på rubbet. Speciellt amningen :-)

Frida sa...

kunde inte skrivit det bätre själv

Anna ser dej sa...

linda k:
du har stillat min oro! tack snäckan!:D

anna i skåne: Ja, han är så fin den lilla plutten. Brås på sin mamma:D

sara:
good thinking! väldigt mycket barnvisor är ju inte så himla kul... men man kanske kan köra lite johnny cash för sixten istället?

ulrika:
bulldegsmagen är nog här för att stanna är jag rädd eftersom min pinnsmal-gen försvann när jag var 20... men, det positiva är att man känner sig skitsmal ändå efter att inte ha sett sina fötter på ett par månader:D

agnes:
man tager vad man haver...:D

camillas lockar:
yup. känns som min rumpa blivit väldigt platt av allt sittande... förödande, men mysigt med ett litet snuttande knyte i famnen!

frida:
kan tänka mig att du förstår precis. x2 till och med. Respect till dig!:D

Dorisettan sa...

Nämen!! Jag tror bestämt att det kan vara samma person som var här och lämnade en bulldeg på MIN mage för ungefär ett år sedan....
Mycket märkligt ;-)

Anna ser dej sa...

dorisettan:
he, he, he! måste vara en bulldegsmarodör på språng:D