torsdag 5 juli 2007

6.10.



Sixten och jag hänger väldigt mycket på dagarna. Och nätterna. Och man kan ju säga att man blir lite insnöad av att i väldigt hög grad konversera med någon som är 1 månad gammal. Därav bloggtorkan. Följande har dock hänt:

Sixten kan rulla från höger till vänster och vänster till höger. Sixten tycker om att titta på sin gris och åsna i babygymmet. Sixten tycker om när man pratar med honom och har börjat svara. Sixten har kaskadkräkt en hel del. I princip alltid på sin mamma. Sixten gör av med en ofantlig mängd blöjor per dag. Sixten kissar gärna på sin mamma eller pappa när de byter blöja på honom. Sixten tycker inte så mycket om att åka i sin vagn till sin mammas besvikelse. Och Sixten har börjat le. Det är nog det underbaraste som kan hända en dag.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det är nu dags att börja lägga lite slantar på moppe-kontot!
Det går med rasande fart!

Linda K sa...

låter som helt ok dagar! min carl har just blivit blöjfri, jätteskönt men lite sorligt på nåt sätt samtidigt :)

Anonym sa...

Sixten är helt underbar. Den där tröjan är så fin! Han skulle platsa bra på mitt skrivbord. Och vilka ögon. Som sagt. Vi längtar och räknar ned.

Anonym sa...

Hallåj!

Har precis hittat din blogg och känner igen en hel del :-) Jag blev mamma för första gången i januari till vår underbara lilla dotter Ella. Livet har blivit så mycket större, läskigare och helt fantastiskt!!

Var har du köpt den coola tröjan?

Samma sa...

6.10. är ju hur söt som helst och han verkar vara värsta coolingen.
Tröjan är ju för cool asså.

Anna ser dej sa...

gambla moster:
Ja - eller hur! Det går verkligen fort. Plötsligt så står han väl där i hallen, med storlek 44 i skor, och har tagit med sig sin flickvän hem... Fast jag kanske inte behöver stressa över det innan han har lärt sig rulla över på mage?

linda k:
Ja, det är verkligen bra. Ibland lätt som en plätt och ibland ganska arbetsamt. Fast ändå fantastiskt att man kan vara hemma med sin unge så länge som vi kan. Låter ganska härligt med en blöjlös knodd dock, måste jag säga. Han är stor nu, din Carl!

Sicilia:
Ja. Han är faktiskt den allra underbaraste unge man kan tänka sig [helt objektivt]!

Jessica E:
Hej där, ja - då vet du precis hur det är. Grattis till ditt lilla underverk (som ju börjar bli riktigt stor)! Tröjan är köpt på Combination på Kungsgatan vid Hötorget. Har en massa coola tröjor även för små människor.

Anna ser dej sa...

samma:
Ja, du vet ju också precis hur det är. Alltså. Ens unge är ju det vackraste som finns. Från att han eller hon kommer till världen, blåvitglansig, rödrynkig och med utomjordingsblick. Till att de blir trinda och runda eller slanka och viga. Oavsett är ens unge den vackraste på jorden.

Och man vill bara köpa fina tröjor till dem. Sixten är en sötnos. Så söt att man vill äta upp honom med lite smör på.

Camillas lockar sa...

Å, måtte ni inte få en barnvagnshatare...! Peo var en tills han hamnade i sittvagnen 5,5 månader gammal. Gallskrek. Blev inga långa promenader med den grabben ;-) Men Sixten kommer säkert att lära sig att uppskatta lite utflykter sen! *håller tummarna*

Ps Himla söt bild! Ds

Anna ser dej sa...

camillas lockar:
Hm, det låter inget vidare... Jag håller hoppet uppe än så länge, men vi får väl se. Det är bara så trist att inte få gå en lång promenad utan snabbspringa runt kvarteret i hopp om att han inte ska vakna. Jag håller också tummarna!