söndag 1 januari 2012

Omstart


Gott nytt år käraste bloggvänner! Det gick inte bra att starta om sist, men skam den som ger sig. Det är inte texterna det hänger på, det är tekniken. Numer lever jag med min telefon istället för min dator och det är inte alls bra för skrivandet. För mig funkar det inte alls att blogga från mobilen, jag tycker det är otroligt störande att inte kunna se hela texten och då blir det inget skrivande kvar. Men jag saknar bloggen. Framför allt saknar jag er som finns här i bloggosfären. Så nu blir det ett nytt kapitel. Omstart. Nystart.

Hösten har varit tuff, trött och stressig. Allt som ska falla på plats, alla rutiner som ska återupptas eller hittas på nytt. Men nu känns det lite som vi landat. Och efter funderingar på att resa bort och fira en varm jul så bestämde vi oss för att stanna här. I huset. Hemma utan planer. Tur var väl det. Några intensiva veckor med halsfluss, feber, svinkoppor, snor och hosta förberedde jullovet. Så när väl julen kom var alla så trötta, så slitna att det varit underbart skönt att bara vara hemma. Inte göra mycket. Äta lång frukost, kolla på morgonfilm, elda en brasa, gå en promenad eller bara vara hemma. Nu börjar jag känna mig som en människa igen: lite nyvaknad, lite ömtålig, men också lite nyladdad. Lite sugen på att ge mig ut i världen igen. Och då har jag faktiskt en hel semestervecka kvar att göra ingenting på.

Så det här blir omstarten. 2012 tror jag på. Om 2011 stod för förändring, för avsked, för det nya, så önskar jag att 2012 ska stå för att landa, att hitta balans, att finna lugnet. Och jag hoppas att ni fina människor där ute i bloggrymden får det era hjärtan önskar av detta nya år. Gott nytt, vi ses snart!

5 kommentarer:

fröken blund slår dank sa...

Hurra för omstart, jag tänkte mig något liknande. Fast jag försöker att tygla förväntningarna lite, för att inte börja med besvikelse. Det blir som det blir, men jag önskar lycka, värme och livslust, och sen får vi se var vi hamnar. jag är glad om du är här ibland. Du är så himla bra. Varm kram!!!!

annika sa...

Nästan lite magiskt att se att du bloggat igen. Tänkte på dig häromdagen! Och jag hopas också på balans och att landa ordentligt. Önskar dig välkommen hit igen :) och ett riktigt Gott Nytt. Bilden är fantastisk! Har du tagit den? kramkram

Anna ser dej sa...

Fröken B: tack fina! Det känns fantastiskt att få ett sånt välkomnande, tack av hela mitt hjärta! Kramar till dig, många

Annika: Tack för dina fina ord, vad glad jag blir! Jo, det är min bild - årets bästa tycker jag. Kul att du gillar den också:) Kramar & gott nytt till dig!

Jessica E sa...

ÅHHHH!! Du är tillbaka!!! Jag har hoppats och kikat in med jämna mellanrum och så plötsligt händer det :-D

Hoppas också att 2012 blir balansens och glädjens år!Det börjar ju bra när du är tillbaka :-)

Anna ser dej sa...

Jessica E: Du fina, tack för dina överväldigande snälla ord! Hoppas du får ett bra nytt år och att vi kan ses här lite mer:) Kram till dig!