söndag 20 februari 2011

Vi är här nu

Det luktar häst i källaren och den andra familjelukten sitter fortfarande i väggarna. Men det känns bra och vänligt och ljust. I trädgården står knoppande snödroppar och vintergäck och där finns syrén, äppelträd och en fjärilsbuske.

Och allt har gått långt över förväntan. Den där förhoppningen jag hade i torsdags slog in. Att flytta med flyttfirma som packade åt oss var det bästa vi kunde göra. Vi sa "Ja, så här ser det ut och sen är det ju källaren och barnvagnsrummet. Det är inga problem eller?". "Närå, det är inga problem, vi packar allt och kör imorgon så ses vi på lördag". Nu står kartongerna staplade, alla grejer står o väntar på att komma på plats. Och imorgon sover vi första natten i huset.

10 kommentarer:

Jessica E sa...

Härligt!!!!! :-)

Linda K sa...

åh! all lycka till i nya huset :)

annika sa...

Åh så skönt att höra! Nu börjar nästa epok i era liv :) Och du snödroppar och vintergäck låter helt fantastiskt i mina öron. Tittar själv ut över snö och is. Sov gott imorgon!

Yogamamma sa...

waw, det ska bli häftigt att få fortsätta följa dig! Lycka till nu!

Fröken Blund sa...

Låter helt underbart! Sov så gott!

anna sa...

vad härligt! lycka till med uppackande och allt :)

Samma sa...

Härligt! Spännande och kul. Och roligt att du verkar ha ett riktigt trädgårdsintresse (och inte är en falsk wannabe i trädgården som jag). Jag önskar er en helt fantastik vår i ert nya liv! Kram.

k sa...

Jag trivs vidunderligt bra med att veta att du numera delar stad med mig; hoppas att den visat sig från bästa sidan hittills. Idag var det ju underbart väder och ljus i alla fall! Kramar!

Borgarbrackan sa...

Saknar din närvaro i huvudstaden redan, men gläds så åt dig och din efterlängtade trädgård ! Stora kramar

Anna ser dej sa...

alla:
sent omsider blir det ett sånt här tråkigt alla-svar, men men. tack alla! det känns fint att vara här och huset tar väl hand om oss. och imorgon så börjar jobblivet här oxå... lite läsko... kramar